Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Στις 12 Αυγούστου η μισθοδοσία (εξόφληση Ιουλίου )

Σύμφωνα με ενημέρωση , η μισθοδοσία θα καταβληθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου .

Δεν μας επιφυλλάσονται νέες εκλπήξεις , ενώ λύνονται οριστικά τα προβλήματα που αφορούσαν περιφερειακά μηχανοστάσια με την καταβολή της χιλιομετρικής αποζημίωσης .
Καταβάλλεται ο Απρίλιος στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης , ο Ιούνιος σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη , και οι 4 μήνες που οφείλονταν στους συναδέλφους μηχανοδηγούς στο μηχανοστάσιο Βόλου .

Σε μεγαλύτερη κλίμακα το φαινόμενο της πληρωμής αναπαύσεων που επεκτείνεται σχεδόν σε όλα τα μηχανοστάσια ,αφού.... δεν φτάνουμε !
Η αποτυχημένη πολιτική των μετατάξεων δείχνει πλέον άμεσα τις συνεπειές της , ενώ εκτοξεύεται και το μισθολογικό κόστος των δευτερευουσών απολαβών . (Η δικαιοσύνη βέβαια παραμένει τυφλή και απορίπτει τα ασφαλιστικά μέτρα που καταθέτουν οι μετατασόμενοι , θεωρώντας πως υπήρχε πλεονασματικό προσωπικό στην έλξη ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου