Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πρόσκληση του ΛΑ.Ε στην ΠΟΣ γία συνάντηση στα πλαίσια των διερευνητικών εντολών- ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στο πλαίσιο της ανάθεσης της διερευνητικής εντολής στον Πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη ζητήθηκε με mail από τον εκπρόσωπο του κόμματος συνάντηση με την ΠΟΣ. Η ΠΟΣ αρνήθηκε τη συνάντηση η οποία εντάσσεται σ αυτό το πλαίσιο και αντιπρότεινε συνάντηση οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Παραθέτουμε το κείμενο της πρόσκλησης καθώς και την απάντηση της ΠΟΣ.
Το mail της ΛΑ.Ε

"Στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης προσκαλεί τον Πρόεδρο και το Προεδρείο της Ομοσπονδίας σας σε συνάντηση αύριο, Τρίτη, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα 151 της Βουλής προκειμένου να συζητήσετε για το 3ο μνημόνιο και τις ιδιωτικοποιήσεις."


Η απάντηση της ΠΟΣ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εκτιμά το διαχρονικό σας ενδιαφέρον  για το Σιδηρόδρομο καθώς και την πρόσκληση για συνάντηση την οποία μας απευθύνατε. 

 Θεωρούμε ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων ειδικά σε πολιτικό επίπεδο 
προάγει τα συμφέροντα του Σιδηροδρόμου αλλά και της κοινωνίας καθότι είναι ένα μέσο μεταφοράς που εξυπηρετεί τα λαϊκά στρώματα και δυστυχώς έχει μπει στο στόχαστρο του  ιδιωτικού κεφαλαίου μέσω της ιδιωτικοποίησης που προωθείται από όλες τις κυβερνήσεις. 
 Είμαστε στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση μιας συνάντησης σε οποιαδήποτε 
χρονική στιγμή ακόμα και εντός της προεκλογικής περιόδου, πλην όμως δεν δύναται αυτή η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνταγματικής διαδικασίας των 
διερευνητικών εντολών.

Το blog της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου