Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Στα χέρια της ΠΕΠΕ το πόρισμα της Πυροσβεστικής για το συμβάν στα Τέμπη

Όπως πληροφορηθήκαμε ο τοπικός αντιπρόσωπος του Σωματείου μας παρέλαβε το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το συμβάν στα Τέμπη και θα το παραδώσει τις επόμενες μέρες στο ΔΣ.

Σε αυτό επιβεβαιώνεται ότι
υπήρξαν κάποια προβλήματα , όπως τα ανέφεραν οι συνάδελφοι μας.

Τις τελευταίες μέρες οι μηχανοδηγοί παρατηρούν ότι μετά το συμβάν  ο φωτισμός επανήλθε στις 2 γαλαρίες των Τεμπών σχεδόν στο σύνολο τους ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συνεργείο εισήλθε για να επιθεωρήσει και τις γαλαρίες στον Προαστιακό Αθηνών.
Το θέμα φυσικά είναι να προλαβαίνουμε τα γεγονότα και όχι να τρέχουμε μετά απο αυτά.
Δυστυχώς όμως η κατάσταση είχε αφεθεί για καιρό στην τύχη της.

Είναι πάντως γενικά παραδεκτό ότι το Σωματείο κυνήγησε το θέμα και συνεχίζει να το παρακολουθεί καθημερινά ,αφού είναι και το μοναδικό που αποτάνθηκε άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες ζητώντας τις πορισματικές εκθέσεις και πραγματοποιώντας συναντήσεις με τις Διοικήσεις για το θέμα.
Απομένει και η εκπόνηση των group μαθητείας για την εργασία στα τούνελ, θέμα που εκκρεμεί εδώ και χρόνια για τον κλάδο έλξης.
Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου