Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Από Σεπτέμβριο και τα Σαββατοκύριακα η Γραμμή Κ.Τιθορέα –ΣΣ Λιανοκλαδίου

Από Σεπτέμβριο και αρχικά μόνο τα Σαββατοκύριακα θα επαναλειτουργήσει και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή Κ Τιθορέα –ΣΣ Λιανοκλαδίου. Αυτό ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας(2/8) με  πρωτοβουλία
του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα   με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπύρο Πατέρα με θέμα την επανεκτέλεση δρομολογίων της γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι.

Στην συζήτηση τέθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα οικονομικής βιωσιμότητας της γραμμής, τεχνικά ζητήματα προς αντιμετώπιση, και η έλλειψη μη ειδικευμένου προσωπικού, συνέπεια της πανδημίας. Από τη συζήτηση που έγινε, και αφού λήφθηκαν υπόψη οι κοινωνικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, υπήρξε η δέσμευση των διοικήσεων για επανεκτέλεση δρομολογίων  αρχές  Σεπτεμβρίου, τα Σαββατοκύριακα.


www.ilamia.gr

2 σχόλια:

  1. Θα μπορούσα να πω πολλά, πάρα πολλά....
    Θα πω μόνο αυτό: ΑΙΣΧΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 1520 και 1521 εξυπηρετούσαν και Λειβαδιά και Θήβα όπου υπάρχουν εκπτωτικές κάρτες για τους 90 και πλέον εργαζομενους-κατοικους των δύο αυτών πόλεων.Ειναι καλύτερα τώρα που όλοι αυτοί πάνε Οινόη για να πάνε καθημερινώς στην δουλειά τους!!!Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμβάλλετε σε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή