Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Βόμβα στην εξεταστική των Τεμπών από τον πρόεδρο ΟΣΕ επί Καραμανλή: «Αν με καλέσουν, θα πάω…»

 Ο Κώστας Σπηλιόπουλος ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020. Η παραίτησή του ήταν αιφνιδιαστική. Συνοδεύτηκε από μια επιστολή-βόμβα, η οποία ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες περί μετωπικής

σύγκρουσης με τον τότε υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Φαίνεται ότι η προσπάθεια που κάνουμε ενοχλεί τις υπάρχουσες δομές όπως λειτουργούσαν και τα διάφορα συμφέροντα που βρίσκουν ευήκοα ώτα στους διαδρόμους του υπουργείου. Ο υπουργός παρά τα επίμονα αιτήματά μου ποτέ δεν με δέχτηκε για συνεργασία και ενημερώσεις. Αντίθετα, με διάφορους τρόπους υπονομεύει την προσπάθειά μου και την παρουσία μου. Φαίνεται ότι χάλασε η συνταγή και διαψεύστηκαν οι προσδοκίες ορισμένων» σημείωνε στην επιστολή του και εξηγούσε: «Οι λόγοι που συμβαίνουν αυτά είναι σε εμένα απολύτως καθαροί και τους έχω αναφέρει στον κ. Δημητριάδη, θέλουν διοίκηση απόλυτα υποταγμένη στους δικούς τους σχεδιασμούς και αυτά δυστυχώς είναι σε γνώση του Υπουργού». Μάλιστα, σε άλλο σημείο ο Κ. Σπηλιόπουλος επισήμαινε ότι στον ΟΣΕ και τον σιδηρόδρομο «δεν χωρούν δυσλειτουργίες, καθυστερήσεις, συνδικαλιστικοί και κομματικοί ανταγωνισμοί και κυρίως αδιαφάνεια και παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου