Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Tέμπη : Φοιτητές στον τόπο της τραγωδίας, διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη

 
Πλήθος φοιτητών από διάφορα σημεία της χώρας καταφθάνουν στον τόπο του ανείπωτου πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους νέους και φοιτητές.


Με λουλούδια στα χέρια ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των θυμάτων, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) έξω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, λίγες μέρες πριν από την επέτειο ενός χρόνου από την τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Οι εκατοντάδες διαδηλωτές ζήτησαν «να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας και να αποδοθούν οι πολιτικές ευθύνες» καθώς και ασφαλείς σιδηροδρομικές μετακινήσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου