Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Νέα γενική απεργία στις 18 Οκτωβρίου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


Νέα γενική πανεργατική απεργία προκήρυξαν ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ για τις 18 Οκτωβρίου. Αυτήν την ώρα το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου στην οποία μάλιστα ανακοινώθηκε ότι ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ στις 16 Οκτωβρίου θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Το πρωί συνεδρίασε το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΓΣΕΕ. Τα μέλη του Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, (ΓΣΕΕ) και της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), παραχωρούν αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου.
Η ημερομηνία της 18ης Οκτωβρίου ορίστηκε επειδή συμπίπτει με την ημέρα που πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ενώ έχει προταθεί η κήρυξη μιας ακόμη γενικής απεργίας την ημέρα που θα συζητείται στη Βουλή το νέο πακέτο μέτρων.
Η συνεδρίαση του Εθνικού Συνδικαλιστικού Συμβουλίου που έγινε νωρίτερα την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της κινητοποίησης της Τρίτης, με αφορμή την επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ, για την οποία οι διοργανωτές εμφανίζονται ικανοποιημένοι και σημειώνουν ότι θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι δεν είχε κηρυχθεί απεργία και υπήρχαν σοβαρές δυσκολίες μετακίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου