Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση - Κάλεσμα ΠΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ 
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και οι Σιδηροδρομικοί της Αττικής συμμετέχουμε στην «υποδοχή» της κυρίας Μέρκελ στη χώρα μας, μαζί με την Γ.Σ.Ε.Ε., την ΑΔΕΔΥ και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις στην Πλατεία Συντάγματος την Τρίτη ώρα 13.00’.
 Σε συνεννόηση με τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς και για τη διευκόλυνση των πολιτών που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, οι συνάδελφοι της Αττικής που εμπλέκονται στην Κυκλοφορία και μόνο αυτοί, δεν θα συμμετέχουν, για την καλύτερη πρόσβαση στο Σύνταγμα.
Επίσης σεβόμενοι τους επιβάτες και τις ιδιαιτερότητες των δρομολογίων του σιδηροδρομικού άξονα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη), τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 
► Προσυγκέντρωση την Τρίτη 9/10/2012 στις 12.30’ στην Καρόλου. Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα 8/10/2012 οι Σιδηροδρομικοί συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 18.00’.
 ► Προσυγκέντρωση σήμερα στην αφετηρία του τραμ στο Σύνταγμα στις 18.00’. 

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 Οι μάχες για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και των εκφραστών τους συνεχίζονται. 
 Η φυσική παρουσία όλων είναι υποχρέωση. 
Έχουμε δίκιο, είμαστε πολλοί, και θα νικήσουμε. 
 Κανείς μόνος του στην κρίση. 

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου