Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ως τις 5 Οκτωβρίου τα δικαιολογητικά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις άγονες γραμμές

Ως τις 5 Οκτωβρίου υποχρεούται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να της εγκριθεί η κρατική επιδότηση για τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές του 2012.

Για την καταβολή της αποζημίωσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται να προσκομίσει τις τριμηνιαίες αναφορές του πρώτου, του δεύτερου και του
τρίτου τριμήνου για το σχετικό έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι οι άγονες γραμμές ισοδυναμούν μεετήσια κρατική επιδότηση 50 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Ανάπτυξης:
1α) Ο Πάροχος (σ.σ. η ΤΡΑΙΝΟΣΕ) οφείλει να υποβάλει, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την λήξη του τριμήνου, τριμηνιαίες αναφορές, για τη παρακολούθηση της τήρησης των τεχνικών και ποιοτικών υποχρεώσεων κατά την παροχή των Υπηρεσιών, με τις απαιτούμενες πληροφορίες και τα έγγραφα τεκμηρίωσης, όπως αυτά προβλέπονται στο παράρτημα Β’ της σύμβασης.
1β) Ο Πάροχος οφείλει να υποβάλει, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, την ετήσια απολογιστική έκθεση με τα οικονομικά στοιχεία των παρασχεθέντων Υπηρεσιών, όπως προκύπτουν από τους χωριστούς λογαριασμούς που ο Πάροχος τηρεί για αυτές (έσοδα, κόστος, επιβατική κίνηση κλπ) και την ποσοτική αποτίμηση της τήρησης των όρων παροχής των Υπηρεσιών, όπως αυτά περιγράφονται στα παραρτήματα Α’ και Β’ της σύμβασης.
2) Η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών οφείλει να ελέγχει τις τριμηνιαίες αναφορές και την ετήσια απολογιστική έκθεση, εντός 5 και 10 ημερών αντίστοιχα από την ημερομηνία υποβολής τους.
Στη συνέχεια υποβάλει στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών τα αποτελέσματα του ελέγχου και εισήγηση σχετικά με την ορθή ή μη εκτέλεση των παρασχεθέντων Υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη όσα αναφέρονται στο άρθρο 15 της σύμβασης.
3) Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών μεριμνά για τη χορήγηση της εν λόγω αποζημίωσης, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης και τη σχετική εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου