Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Σωματείων ΣΤΑ.ΣΥ


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την κοινή ανακοίνωση των σωματείων της ΣΤΑ.ΣΥ
Η επίσκεψη της γερμανίδας καγκελάριου σηματοδοτεί την ολοκληρωτική υποταγή της χώρας μας στην εκβιαστική απαίτηση των ξένων κατακτητών για αποδοχή των νέων βάρβαρων μέτρων που λεηλατούν ξανά μισθούς και συντάξεις.

Επιπλέον, καθημερινά καταπατούνται δικαιώματα, συρρικνώνονται ελευθερίες και η Δημοκρατία δοκιμάζεται σκληρά.
Η νέα αυτή λαίλαπα δεν αφήνει κανέναν αλώβητο γι’ αυτό χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά και ενωμένα για να διαφυλάξουμε όσα ζητούν να μας αρπάξουν.

ü    Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, το μέλλον μας, την αξιοπρέπειά μας!!!
ü    Διαδηλώνουμε ενάντια στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία!!!
Ø    Καλούμε άμεσα όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην προσυγκέντρωση, σήμερα στις 12.00 στο κτίριο της διοίκησης στην οδό Αθηνάς 67, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για κλιμάκωση των αγώνων, με τελικό στόχο την ανατροπή των νέων βάρβαρων μέτρων.
Ø    Γιατί η ευθύνη για την υπεράσπιση και περιφρούρηση των κεκτημένων μας βαραίνει τον καθένα μας. Για να μην μείνουμε αμέτοχοι σε όσα μας ετοιμάζουν.
Ø   Για να μη ζήσουμε σαν δούλοι.




ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου