Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Καλύτερα στην υγεία του ο συνάδελφος μας

Τραγικές ελλείψεις στο σύστημα και υγείας διαπίστωσαν οι συνάδελφοι μας....
Όπως γράψαμε και χτες , είχαμε εργατικό ατύχημα στον Δομοκό όταν και κατά την αλλαγή των Δ/Η τραυματίστηκε μηχανοδηγός.
Για προληπτικούς λόγους ο συνάδελφος διανυκτέρευσε χτες στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας , ενώ έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο αριστερό χέρι.Σήμερα θα παραμείνει και πάλι κλινίρης - εκτός εντατικής - στο νοσοκομείο , ενώ αύριο αναμένεται το εξιτήριο.
Ενδεικτική της άθλιας κατάστασης που έχει περιέλθει το σύστημα περίθαλψης της χώρας ,
εξαιτίας των πολιτικών του μνημονίου , είναι η έλλειψη αντιτετανικού ορού στο Νοσοκομείο. Την λύση έδωσαν οι μηχανοδηγοί που συνόδευαν τον τραυματία , γυρίζοντας βραδιάτικα τα φαρμακεία της πόλης της Λάρισας για να βρουν και να δώσουν στο Νοσοκομείο , αντιτετανικό ορό....

Για άλλη μια φορά ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο , ταχεία ανάρρωση και σύντομα πάλι κοντά μας στις επάλξεις.
Συγχαρητήρια και στους συναδέλφους από την Λάρισα για την αλληλεγγύη που επέδειξαν στον τραυματία , μένοντας έως αργά στο Νοσοκομείο χτες .
Σήμερα μάλιστα μάθαμε ότι τον επισκέφτηκαν και μετατασσόμενοι  στον χώρο μηχανοδηγοί , αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη είναι λέξη που ακόμα δεν έχει χαθεί στον κλάδο έλξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου