Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Δικτύου Σιδηροδρομικών για τις δικαστικές αποφάσεις

ΑΘΗΝΑ 26.1.2014  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, 

 Μετά από απόφαση του Δ.Σ., ο ΟΣΕ άρχισε πριν λίγες ημέρες, να πληρώνει δικαστικές αποφάσεις και αγωγές για υποθέσεις που εκκρεμούσαν εδώ και 20 χρόνια. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση (είναι κανείς;) να σας ενημερώσουμε σχετικά, αφού ο ΟΣΕ ούτε τους δικαιούχους ενημέρωσε υπεύθυνα ούτε έκανε τον κόπο να ενημερώσει έστω, την ΠΟΣ και μέσω αυτής τους σιδηροδρομικούς (συνταξιούχους και εν ενεργεία). Η ΠΟΣ σύμφωνα με προσφιλή τακτική της, αφού
άφησε να τρέξει η υπόθεση αυτή μία εβδομάδα, αποφάσισε να παρέμβει την … προηγούμενη Πέμπτη. 

 Δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό που δεν έκανε υπεύθυνα ο ΟΣΕ και η ΠΟΣ, ανέλαβαν να το κάνουν οι γνωστοί παρατρεχάμενοι οι οποίοι αφού βρήκαν (;) τις καταστάσεις με τα ονόματα των δικαιούχων, άρχισαν τις «εξυπηρετήσεις». 

Για προφανείς λόγους, δε θα μεταφέρουμε εδώ όλες τις καταγγελίες που έφτασαν ως εμάς. Αυτό όμως, πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ!!! 

 Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΣΕ να προστατέψει τόσο την ίδια την επιχείρηση όσο και τους σιδηροδρομικούς. Να ανακοινώσει άμεσα και υπεύθυνα τα ονόματα των σιδηροδρομικών που δικαιούνται κάποιο ποσό από δικαστικές αποφάσεις και αγωγές, εξηγώντας παράλληλα με σαφήνεια τον τρόπο πληρωμής. 

Καλούμε την ΠΟΣ να παρέμβει άμεσα ώστε να σταματήσει αυτό το άθλιο αλισβερίσι των κομματαρχίσκων. 



ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Είναι απαράδεκτα εξευτελιστική η αντιμετώπιση των δικαιούχων αποζημείωσης από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, από μέρους όλων των εμπλεκομένων προς διεκπαιρέωση τους.Πρώτα από τους αναλαμβάνοντες τις διάφορες υποθέσεις δικηγόρους,που είναι δεοντολογική υποχρέωση τους να ενημερώνουν τους πελάτες τους,από τα προεδρεία των σωματείων που είναι καταστατική υποχρέωση τους να παρακολουθούν και αυτές τις υποθέσεις και να ενημερώνουν τα μέλη τους και βέβαια από τον εναγόμενο,την υπηρεσία,που θα έπρεπε να υλοποιεί όσο το δυνατό πιο άμεσα,μαζικά και με την καταβολή όλου του ποσού,ειδικά στις οικονομικές συνθήκες,που όλοι βιώνουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή