Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ξέρετε τι διαβάζουν οι αναγνώστες του blog των μηχανοδηγών ;









Τις τελευταίες μέρες το στέκι της έλξης έχει κυριολεκτικά χτυπήσει κόκκινο απο πλευράς επισκεψιμότητας . 

Ανταποδίδοντας την τεράστια εμπιστοσύνη που δείχνετε οι σιδηροδρομικοί στο στέκι , το blog των μηχανοδηγών , σας βάζουμε στα ενδότερα του blog  , στο control panel  που η διαχειριστική μας ομάδα βλέπει καθημερινά !


Ξεκινάμε με τα 10 κορυφαία σε αναγνωσιμότητα άρθρα της τελευταίας εβδομάδας 

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση 















Τα 10 κορυφαία άρθρα στην ιστορία του blog των μηχανοδηγών 

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση 

Από ποιες χώρες μας διαβάζουν και ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιούν

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση 
Να και το panel με τα 139 σχόλια τα οποία δεν έχουμε δημοσιεύσει τον τελευταίο χρόνο (έχουμε διαγράψει άλλα τόσα κ βάλε) απο ....ανώνυμους φίλους που στόλιζαν κανονικά , τόσο εμάς όσο και άλλους συναδέλφους .
Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση



Κλείνουμε με  την διαχρονική πορεία του blog που καθιέρωσε την χρήση του internet στους μηχανοδηγούς για την καθημερινή  τους ενημέρωση.



Απο τις 8.300 επισκέψεις(κλικ)  τον Ιούλιο του 2010 , σταθερά πάνω απο 60.000 κλικ κάθε μήνα  απο τον Σεπτέμβριο του 2013 , φτάνοντας  στις 67.000 επισκέψεις τον Ιανουάριο του 2014 και στα 3.200 καθημερινά κλικ πλέον τον Φλεβάρη του 2014 που οδήγησαν στο να σπάσει το φράγμα των 70.000 επισκέψεων   τον τελευταίο μήνα !

Συνολικά το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών έχει μέχρι σήμερα 1.152.000 κλικ  με στοχευμένες -  αμιγώς σιδηροδρομικού περιεχομένου αναρτήσεις και σε ένα κλάδο που απασχολεί μόλις 380 εργαζόμενους ! Φυσικά το blog διαβάζει πλέον και η πλειοψηφία των σιδηροδρομικών .

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας , στο στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών  !


*Την ιδέα για την περιήγηση σας στον control panel μας την βρήκαμε στο φιλικό etheldrivers.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου