Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ίσως στα τέλη Μαρτίου η υλοποίηση της συμφωνίας Cosco – HP - TΡΑΙΝΟΣΕ

Στα τέλη Μαρτίου τοποθετείται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η έναρξη των πρώτων εμπορευματικών δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που θα μεταφέρουν για λογαριασμό της Cosco, τα πρώτα προϊόντα της Hewlett Packard, στο κεντρικό εργοστάσιο του τεχνολογικού κολοσσού στην Τσεχία.
 Σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρείας, τα εμπορευματικά δρομολόγια που θα
εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα, θα είναι πιλοτικά για κάποιους μήνες. 

 Τα εμπορεύματα της HP, από το λιμάνι του Σενζέν στην Κίνα θα φτάνουν στον Πειραιά σε 22 μέρες και σε πέντε μέρες, με το τρένο, θα βρίσκονται στην Τσεχία, όπου είναι το εργοστάσιο συναρμολόγησης της εταιρείας. 

 Στη συνέχεια, ενεργοποιώντας τις συμφωνίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τους σιδηροδρομικούς παρόχους γειτονικών χωρών, τα προϊόντα θα καταλήγουν στον τελικό τους προορισμό, δηλαδή σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης . 

 Το κέρδος για την HP, μεταφέροντας τα προϊόντα της, μέσω του ελληνικού σιδηροδρόμου, σε σχέση με εναλλακτικές οδεύσεις από πλευράς χρόνου, θα είναι μία εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου