Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Παρέλαση για λίγους ΚΑΙ φέτος - Κάγκελα παντού , ας θυμηθούμε όμως το ΓΙΑΤΙ (Βίντεο)

Απροσπέλαστο είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου θα παρακολουθήσουν την μαθητική και αντίστοιχα την στρατιωτική παρέλαση λίγοι επίσημοι και κανείς άλλος για τον φόβο επεισοδίων. Οι παρελάσεις - παρωδία, αφού οι γονείς δεν μπορούν να καμαρωσουν τα παιδιά τους θα γίνουν στις 11.00. Ας θυμηθούμε γιατί το πολιτικό σύστημα τρέμει τις παρελάσεις... Δείτε ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω


Οκτώβρης 2011...Η ετοιμόρροπη τότε  Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όλο το πολιτικό σύστημα κυνηγιούνται σε όλη την χώρα απο όλο τον κόσμο.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φεύγει απο την παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Το βίντεο τα λέει όλα.
Μετά τα γεγονότα αυτά, συγκροτείται η Κυβέρνηση Παπαδήμου (11 Νοεμβρίου 2011 αναλαμβάνει),ψηφίζεται το PSI και ξεκινάει η συγκατοίκηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα ρετιρέ της εξουσίας που διαρκεί μέχρι σήμερα (μετά τις εκλογές του 2012).



Απο τότε καμία παρέλαση δεν θυμίζει τα παλιά.
Αυτό που έχει καθιερωθεί είναι οι πριβέ παρελάσεις μέσα σε κλοιό αστυνομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου