Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η ΣΤΑ.ΣΥ κάλεσε τα Σωματεία του Μετρό για την υπογραφή ΣΣΕ

Αναστέλλονται οι αυριανές κινητοποιήσεις.Το στέκι της έλξης δημοσιεύει το δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι συνάδελφοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.
Μετά από την απόφαση των Σωµατείων Εργαζοµένων στη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ να προχωρήσουν σε δυναµικές απεργιακές κινητοποιήσεις, η ∆ιοίκηση της Εταιρείας υπαναχώρησε από την µέχρι τώρα θέση της και µας ενηµέρωσε ότι
προσέρχεται σε διάλογο για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύµβασης Εργασίας (ΣΣΕ). 
 Τα Σωµατεία θέλοντας να συνεισφέρουν σε µια ειλικρινή διαδικασία διαλόγου αποφάσισαν να αναστείλουν την προειδοποιητική 4ωρη στάση εργασίας που είχε προγραµµατιστεί για την Τετάρτη 15/10/2014, από τις 12 µέχρι τις 16.00 σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραµ. 
 Έτσι, προσερχόµαστε στον διάλογο για την υπογραφή νέας ΣΣΕ στη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ και ανάλογα µε τις εξελίξεις θα καθοριστεί η παραπέρα στάση µας.



ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Σ.Α.Π. 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΗΓΩΝ ΤΡΑΜ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΗΓΩΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟ∆ΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου