Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Σκοτάδι στο Μετρό επιβάτες κινούνται στις ράγες με φακό!

Σκηνές τρόμου επικράτησαν νωρίτερα σε συρμό του μετρό όταν μετά από μηχανική βλάβη, το τρένο ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα οι επιβάτες να περπατήσουν μέσα στο σκοτάδι και ανάμεσα στις ράγες προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Όπως καταγγέλλει επιβάτης στο enikos.gr, στον συρμό προκλήθηκε πανικός όταν έσβησαν τα φώτα και το τρένο διέκοψε την πορεία του ενώ κινούταν ανάμεσα στους σταθμούς Αττική και Σεπόλια. Οι επιβάτες παρέμειναν εντός του ακινητοποιημένου συρμού για περισσότερο από μια ώρα με κάποιους να βρίσκονται σε κατάσταση κλειστοφοβίας.
Οι επιβάτες με τη συνδρομή του οδηγού άνοιξαν την πόρτα και περπάτησαν ανάμεσα στις ράγες μέχρι το σταθμό της Αττικής υπό το φως των κινητών τηλεφώνων τους.
«Αν έπαιρνε φωτιά σίγουρα θα είχαμε καεί. Και αν είμαστε σε μεγάλη απόσταση από σταθμό θα ήμασταν ακόμα μέσα», επισημαίνει η επιβάτης.




3 σχόλια:

  1. Ουέ κι αλλοίμονο μη συμβεί κάτι παρόμοιο στις σύραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ότι βλέπω, το συμβάν ήταν με ένα απο τους νέους συρμούς...;

    Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστος ο Fotis....
    Παντως για να μην τρομοκρατειται ο κοσμος που σιγουρα ταλαιπωρηθηκε, τιποτα δεν γινεται χωρις συντονισμο και να ειναι σιγουροι οτι υπαρχουν συστηματα -εξοπλισμος-ασφαλειας για τετοιες περιπτωσεις (για να μην πω για πολυ χειροτερες...)
    Υπαρχουν διαδικασιες που πρεπει να τηρηθουν απο ολο το προσωπικο με σκοπο την ασφαλεια των επιβατων και του εξοπλισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή