Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Προβλήματα λόγω βροχοπτώσεων στα δρομολόγια των τρένων

Διακοπή δρομολογίων προαστιακού και οδοντωτού
Με καθυστερήσεις  δρομολόγια στον άξονα Αθήνα -Θεσσαλονίκη
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη βροχόπτωση στην Αττική και ιδιαίτερα στα δυτικά προάστια, διεκόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα
Πειραιάς – Α.Ι. Ρέντη.
Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες από τoν Πειραιά με προορισμό την Χαλκίδα και αντίστροφα, θα πρέπει να διακόψουν το ταξίδι τους στον σταθμό του Α.Ι. Ρέντη.
Συνεργεία βρίσκονται ήδη στα σημεία που παρουσιάζονται τα προβλήματα και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Επίσης διεκόπησαν τα δρομολόγια του οδοντωτού Διακοφτό – Καλάβρυτα λόγω κατολισθήσεων.
Υπήρξαν και καθυστερήσεις σε δρομολόγια αμαξοστοιχιών με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τραίνο IC 58, το οποίο είχε αναχώρηση από Αθήνα στις 16:18 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και παρουσίασε καθυστέρηση 100΄(λεπτών) λόγω πλημμυρών στο Μενίδι.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου