Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Πολλά τα σχόλια για την ΝΕΡΙΤ...(Και απολύτως δικαιολογημένα).

Πολλά σχόλια έχουν έρθει στο blog μας απο φίλους αναγνώστες για την ανάρτηση απο το στέκι της έλξης της Κυριακάτικης εκπομπής για τον σιδηρόδρομο.(Μηχανή του χρόνου).
Φίλος αναγνώστης  μας γράφει >
 Αγαπητοί συναγωνιστές μηχανοδηγοί,
Διαβάζω τη σελίδα σας πολύ τακτικά, συνδυάζετε τα τρένα με την πραγματική ενημέρωση. Έχω όμως μια παρατήρηση:

Όσο και δελεαστικό να είναι το σιδηροδρομικό περιεχόμενο του συγκεκριμένου ντοκυμανταίρ, μην ξεχνάτε ότι ανεβάζοντας άρθρο για αυτό, άθελά σας προωθείτε το πρόγραμμα ενός καθεστωτικού / ιδιωτικού μορφώματος, το οποίο σφετερίστηκε το υλικό του δημόσιου προκατόχου του. Και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου: αν εργαζόμενοι του δημόσιου ΟΣΕ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθείτε στην ίδια θέση που βρέθηκαν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ΕΡΤ. Παρακαλώ αποφύγετε ενημέρωση που προέρχεται από τέτοιου είδους απαράδεκτα κακέκτυπα.

Ευχαριστώ Π.Λ.

Δικό μας σχόλιο

Εμείς θα πρέπει να πούμε ότι προβληματιστήκαμε πραγματικά για το αν θα ανεβάζαμε την εν λόγω ανάρτηση επειδή ακριβώς η προβολή της εκπομπής θα γινόταν απο την ΝΕΡΙΤ με την τελική μας απόφαση να είναι τελικά θετική .

Στην κεντρική σελίδα του blog των μηχανοδηγών- το στέκι της έλξης, υπάρχει εδώ και 15 μήνες σε καθημερινή βάση δεξιά στην σελίδα του blog, η παρακάτω εικόνα που τα λέει όλα για την άποψη μας για το θέμα της ΕΡΤ και με link που οδηγεί απευθείας στην ελεύθερη ΕΡΤ. ( WWW.ERTOPEN.COM).
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας μέχρι την τελική τους δικαίωση.
Δημοσιεύουμε το σχόλιο του αναγνώστη μας για να θυμηθούν την Κυριακή οι σιδηροδρομικοί αυτά που γράφει ακριβώς στο κείμενο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου