Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ξεκινά ο υπολογισμός των αναδρομικών των χιλιομέτρων

Το στέκι ενημερώνει τους μηχανοδηγούς ότι ξεκινά με εντολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο υπολογισμός των αναδρομικών των χιλιομέτρων για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο,Ιούλιο. Όπως όφειλε, η Διοίκηση θα δώσει συνάδελφο για μερικές στην μισθοδοσία για να τρέξει η διαδικασία ενώ δόθηκε και εντολή στην πληροφορική να ενημερώσει το πρόγραμμα για τις αλλαγές που υπήρχαν στα προηγούμενα κυκλώματα.Ενημερώνουμε επίσης τους μηχανοδηγούς ότι η μισθοδοσία του μήνα έτρεξε
κανονικά παρά το ότι η συνάδελφος που την επιβλέπει αναγκάστηκε να δίνει το παρών στην Καρόλου με πατερίτσες (Πρόσφατα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι) προκειμένου να μην αντιμετωπιστεί κανένα απολύτως πρόβλημα για κανένα μηχανοδηγό. 

Θυμίζουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι σήμερα η μισθοδοσία βγαίνει από 2 άτομα στο ΜΑΙ παρά το ότι το 2009 υπήρχαν 4-5 για αυτήν την δουλειά ΜΟΝΟ στο κεντρικό μηχανοστάσιο.
Επίσης θυμίζουμε ότι οι 2 συνάδελφοι έχουν επιφορτιστεί και με την μισθοδοσία της Πελοποννήσου καθώς δεν υπάρχουν πλέον σημειωτές σε κανένα μηχανοστάσιο αυτής της περιφέρειας σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στην Πελοπόννησο παλαιότερα.
Κανείς από τους 2 στο ΜΑΙ δεν λαμβάνει ή έχει απαιτήσει υπερωρίες όλα αυτά τα χρόνια και  δεν έχει απαιτήσει ευνοϊκή μεταχείριση παρά μόνο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον τρόπο αντιμετώπισης του από την ΔΙΚΑΜ.

Επειδή το θέμα κλείνει και το στέκι της έλξης ενημερώνει όπως πάντα πρώτο τους μηχανοδηγούς ,οφείλουμε να πούμε ότι στο πρόσωπο των συναδέλφων χτίστηκε τους τελευταίους μήνες ένα ακόμα φτηνό πολιτικοσυνδικαλιστικό παιχνίδι,σαν αυτά που έχουν ζήσει 30 χρόνια τώρα πάμπολλες φορές.

Δυστυχώς όσοι κατηγόρησαν τους συναδέλφους δεν γνωρίζουν την στιγμή που γράφετε αυτό το κείμενο τις προσπάθειες που έγιναν ΕΠΙΣΗΜΑ από όλους - και ιδιαίτερα από τους συναδέλφους στην μισθοδοσία- για να λυθεί το θέμα.

Το στέκι της έλξης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου