Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σοβαρός εκτροχιασμος εμπορικού στην Ειδομένη.

Σοβαρό εκτροχιασμο εμπορικής αμαξοστοιχίας είχαμε πριν από λίγο στην γραμμή της Ειδομένη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ή γραμμή έφυγε για 300 μέτρα! Οι συνάδελφοι μας τραυματιστεί ελαφρά αφού από θαυμα η μηχανή έμεινε στην γραμμή. Ενδεικτικό της διάλυσης και της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι
η μηχανή βοή θείας δεν μπορεί  ακόμα να προσεγγίσει το σημείο και να παραλάβει το προσωπικό έλξης γιατί έχουν κρεμάσει τα καλώδια ηλεκτροκίνησης κ δεν δίνεται εντολή για να προχωρήσει. Επίσης στην γραμμή προς Έδεσσα -Σκυδρα-Εδεσσα η κίνηση γίνεται με λεωφορεία καθώς είχαμε και πάλι και ολίσθησης και χώματα στην γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου