Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ακόμα να δοθούν τα διπλώματα στην τελευταία σειρά μηχανοδηγών !!!

Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια απο την πιστοποίηση των συναδέλφων μας και ακόμα να δοθούν τα διπλώματα στην τελευταία σειρά μηχανοδηγών. Την ίδια ώρα ο βαθμός που φαίνεται να κατέχουν στα χαρτιά είναι αυτός του "βοηθού"(!!!!) παρά το ότι
οι συνάδελφοι έχουν πιστοποιηθεί και εργάζονται σαν μηχανοδηγοί, εκπαιδεύοντας μάλιστα και τους νέους βοηθούς. 
Όλα αυτά είναι δείγματα της προκλητικής αδιαφορίας της πλειοψηφίας του Σωματείου μας για τα ουσιαστικά προβλήματα των συναδέλφων μας, ενώ καταδεικνύουν φυσικά και την εξοργιστική κατάσταση που επικρατεί στις αρμόδιες Διευθύνσεις.
Η ΔΙΚΑΜ υποστηρίζει ότι έχει στείλει το θέμα στην ΔΑΔ , η οποία - δεν μπορεί - κάποια στιγμή θα απαντήσει.
Για όσους βιαστούν και μιλήσουν για το στέκι της έλξης που αναφέρθηκε στο θέμα 2 μήνες πριν τις εκλογές του Σωματείου μας , θα τους θυμίσουμε απλά ότι εμείς τα γράφαμε και στις 7 Γενάρη του 2014.


15 μήνες μετά  , ίσως κάποιοι θυμηθούν το πρόβλημα...
Είπαμε εκλογές έχουμε , ψήφους πρέπει να μαζέψουμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

2 σχόλια:

  1. Σσσσσ, η ΔΑΔ κοιμάται... Μην την ξυπνάτε....Ονειρεύεται νέες ερμηνείες της συλλογικής τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ότι έμαθα οι Δακίτες μετέφεραν στον Βορίδη το αίτημα προχτές στην συγκέντρωση της ΛΑΚΕ.Τώρα το πως στις συγκεντρώσεις της ΔΑΚΕ - Έλξης συμμετέχουν υπουργοί που θέλαν να ιδιωτικοποιήσουν τον σιδηρόδρομο το παραβλέπουμε,ακόμα και αυτό που λένε οι παπαγάλοι ότι δεν ψηφίζουν ΝΔ.Αυτοί άλλωστε είναι ικανοί να του είπαν και ευχαριστώ που τους έκοψε 25% απο το 2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή