Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό του εμπορικού.

Σήμερα και ώρα 08:15 στο 29ο σιδηροδρομικό χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Ειδομένης εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία λόγωβύθισης της σιδηροδρομικής γραμμής σε μήκος 800 μέτρων η οποία προκλήθηκε από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στη περιοχή.
 Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους 
στο νοσοκομείο.

Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί η σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σκόπια.

Επίσης προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν δημιουργηθεί στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα και στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα στο ύψος της Σκύδρας .


1 σχόλιο:

  1. Kαλό είναι κάπου-κάπου να καθαρίζονται δίπλα από τη γραμμή τα κανάλια απορροής ομβρίων υδάτων για να αποφεύγονται δυσάρεστες και δη επικίνδυνες καταστάσεις άμεσα και όχι περιμένοντας εργολαβίες γιατί οι καιρικές συνθήκες δεν περιμένουν και ειδικά φέτος με τόσες βροχές.Στο συγκεκριμένο Χ.Σ. 28800 Θ.Ε. πριν από λίγες μέρες υπήρχε πάλι επικίνδυνη βύθιση της γραμμής για την οποία ενημερώθηκε ο σταθμός Καστανά.Έγινε έλεγχος από τη γραμμή,και διορθώθηκε το πρόβλημα(σκύρα και μπουράρισμα) χωρίς να γίνει κάποια επέμβαση στην υποδομή με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει πολύ χειρότερη από πριν έχοντας τα σημερινά αποτελέσματα.Ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή