Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Στα "κόκκινα" το στέκι της έλξης !

Το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας, πίσω απο το άλλο!Το στέκι της έλξης καθημερινά ξεπερνά πλέον τις 3.000 επισκέψεις (!!) έχοντας παράλληλα και τις λιγότερες συνολικά αναρτήσεις απο κάθε άλλο σιδηροδρομικό blog, γεγονός που καταδεικνύει την
εμπιστοσύνη των συναδέλφων στην καθημερινή μας προσπάθεια για ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα
μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ότι αισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης για την όσο δυνατό πληρέστερη ενημέρωση θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά την καθημερινή μας προσπάθεια.
Για να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει απλά δημοσιεύουμε τις δημοφιλέστερες αναρτήσεις τις 21 πρώτες μέρες του Μαρτίου με μόλις 142 αναρτήσεις (λιγότερες απο 7 ημερησίως!).
Όπως βλέπει κανείς τις αναρτήσεις διαβάζουν μέχρι και 850+ συνάδελφοι ενώ ο μέσος όρος προβολής κάθε ανάρτησης ξεπερνά πλέον τις 400!!!!


Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς γιατί το στέκι της έλξης ενοχλεί πολλούς.
Γιατί είναι το μοναδικό blog με επώνυμη άποψη για τα συνδικαλιστικά (και όχι μόνο) δρώμενα στον σιδηρόδρομο, γιατί δημοσιεύει ΟΛΕΣ τις απόψεις χωρίς να λογοκρίνει ΚΑΝΕΝΑ και γιατί ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το παρασκήνιο των όσων συμβαίνουν.


Το στέκι της έλξης = Το blog των μηχανοδηγών !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου