Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απίστευτη παρέμβαση του Πρόεδρου της ΠΟΣ στην συνάντηση στο Μεταφορών

Αλγεινή  εντύπωση σε όλους τους παρευρισκόμενους(πλην της ΠΑΣΚ) προκάλεσε η τοποθέτηση του κορυφαίου συνδικαλιστή στο τέλος της συνάντησης 
ο οποίος απευθυνόμενος στην κ. Περκά τόνισε ότι ο κ. Ζηλιασκόπουλος κάνει πολύ καλά την δουλεία του σαν manager και για να γλυκάνει το χάπι είπε ότι οι Διοικήσεις μπορεί να ταν εχθρικές απέναντι στους σιδηροδρομικούς. (αλλά κάνανε καλά την δουλειά τους!!!!).
Δεν πρέπει να γίνουν πειράματα με τις Διοικήσεις κατέληξε ο  Πρόεδρος της ΠΟΣ!

Εμείς τι άλλο να πούμε στον Πρόεδρο.

Λαμπρά Τάκη , λαμπρά.Μπράβο.
Η ΠΟΣ χτες να δηλώνει αναρμόδια για την ανακοίνωση της ΠΑΣΚ που στοχοποιεί εργαζόμενους και σήμερα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας να ζητά στην ουσία να παραμείνουν οι Διοικήσεις.

Εμείς δεν θα πούμε αν πρέπει να παραμείνουν ή όχι. Εμείς θα πούμε ότι ο Πρόεδρος της ΠΟΣ μάλλον δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του.

Και φυσικά ότι είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής η αγωνία του για τις Διοικήσεις.
Το ίδιο και της ΠΑΣΚ, που αγωνιά για να μείνουν οι καλές Διοικήσεις που ασκούν όμως αντεργατικές πολιτικές.
Μπράβο στην ΠΑΣΚ, πρέπει οι σιδηροδρομικοί να συνεχίζουν να την τιμούν. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Το πασοκ ως κυβερνητική εξουσία αποτελεί ΠΑΡΕΛΘΟΝ! Υποτίμησαν βάναυσα την νοημοσύνη του ελληνικού λαού γι αυτό και πλέον οι εκπρόσωποί τους κάθονται στα ορεινά έδρανα της Βουλής!
    Προφανώς όσοι συμμετείχαν στο κυβερνητικό οικοδόμημα που άφησαν πίσω τους στην χώρα μας οι καταστροφικές μηνονιακές πολιτικές τους, δεν έχουν αντιληφθεί ότι πλέον δεν έχουν καμία απήχηση στην ελληνική κοινωνία και τους σιδηροδρομικούς!!!

    Ισως ζουν στον κόσμο της φαντασίας όσοι "είδαν" ως "καλή δουλειά" τις μετατάξεις, τις διώξεις, την άνιση μεταχείριση, τις "κατά το δοκούν'" προαγωγές , χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, γιατί πιθανόν δεν αντιλήφθηκαν ή δεν ήθελαν να δουν τι συνέβη γύρω τους!!

    Ο πράσινος ήλιος ΕΔΥΣΕ!
    Η καθεστωτική και επαρμένη "αυθάδεια" ;;;; ή "ανοησία":;;; σίγουρα....., αποτελεί πρόκληση για όλους τους σιδηροδρομικούς που έχασαν κεκτημένα συνατγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα από την προηγούμενη κυβέρνηση!!

    Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή