Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Συνάντηση με την Νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών ζήτησε το Σωματείο μας

Δημοσιεύουμε την επιστολή του Σωματείου μας στην νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Περκά.
Κυρία Γ.Γ.,
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα. Επιθυμούμε συνάντηση μαζί σας για να σας εκθέσουμε  τα παρακάτω προβλήματα, τα οποία πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν άμεσα.

Λόγω της συνεχιζόμενης
αύξησης εμπορικών δραστηριοτήτων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά ταυτόχρονα λόγω συνταξιοδότησης – αποχώρησης μηχανοδηγών, άμεσα θα πρέπει να γίνουν ενέργειες ώστε να εγκριθούν προσλήψεις μηχανοδηγών και εκπαίδευση αυτών, σύμφωνα με τα οριζόμενα του ν.3911 κατά περιφέρεια (αριθμός προσλήψεων 150).

Άμεση ενεργοποίηση του άρθρου 88 του ν.4313/2014 με τις απαραίτητες τροποποιήσεις αυτού (και να δίνεται η δυνατότητα και από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου συμμετοχής). 

Με εκτίμηση.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ε.Π.Ε.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                                          ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου