Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Θανάσης Πετράκος : Πήρατε μηχανοδηγούς και τους κάνατε φύλακες στο Υπουργείο Πολιτισμού. Τι θέλετε τώρα;


Συγκλονιστικός ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην χτεσινή του ομιλία στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Απευθυνόμενος στην Νέα Δημοκρατία και στην υπόλοιπη αντιπολίτευση που αποχώρησε απο την συζήτηση, αναφέρθηκε στις μετατάξεις μηχανοδηγών λέγοντας χαρακτηριστικά " Πήραν μηχανοδηγούς του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τους πήγαν στο Υπουργείο Πολιτισμού να κάνουν τους φύλακες. Σας το λέει ο
αρμόδιος Υπουργός Υποδομών. Πρέπει να επανέλθουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυτοί οι άνθρωποι. Γιατί αυτό σημαίνει εξορθολογισμός, όχι οι μηχανοδηγοί και οι τεχνικοί να δουλεύουν ως φύλακες. Αυτό θέλετε; Και αυτό το λέτε ορθή λειτουργία του δημόσιου τομέα και της δημόσιας διοίκησης; Πρέπει να γίνει δεκτή. 

Μπράβο ρε Θανάση ....

2 σχόλια:

  1. μπραβο στον πετρακο. οι πρωην συγκυβερνητες ηταν σκουπιδια καμια σχεση δεν ειχαν με την χρηστη διαχειριση του προσωπικου ποτε δεν τους ενδιαφερε ο εξορθολογισμος του δημοσιου τομεα και η αξιοποιηση του ανθρωπινου δυναμικου με βαση την εξειδικευση του και την εργασιακη του εμπειρια που ειναι αναγκαιος και απαραβατος ορος για να ειναι παραγωγικοι και χρησιμοι στην κοινωνια.πανω απο ολα εβαζαν τα συμφεροντα των κομματικων τους φιλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναδελφοι μην ξεχναμε,εισηγητης του ΠΑΣΟΚ για την καταστροφη του σιδηροδρομου και των σιδηροδρομικων , στον νομο 3891/2010, ηταν η Θεοδωρα Τζακρη, τωρα βουυλευτιινα του ΣΥΡΙΖΑ. Απο τη συντεχνια των πολιτικων δεν καταστραφηκε κανενας,ουτε δικαστηκε, ουτε κρεμαστηκε, οπως εκαναν αρκετοι συν/φοι μας. Να συγχαρουμετην βολευτινα που στηριζει το δικιο μας. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Ο γνωστος 3XL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή