Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται το δούλεμα για την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας....

Εδώ στο στέκι της έλξης δεν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας. Διαβάσαμε στο blog της ΠΟΣ ότι την προσεχή  Τρίτη θα πραγματοποιηθεί  συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ με τις Διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου για τη νέα Σ.Σ.Ε στις 10 π.μ. Αναρωτιόμαστε φωναχτά: 
Ποιος δουλεύει ποιον ;

Πως θα γίνουν συζητήσεις με τις Διοικήσεις για την νέα Σ.Σ.Ε όταν ο Υπουργός έχει πεί δημόσια ότι αυτές θα αντικατασταθούν και όλα θα ξεκινήσουν απο νέα βάση;
Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει ΑΜΕΣΑ το τοπίο γιατί τα παιχνιδάκια σε βάρος των σιδηροδρομικών δεν μπορεί να συνεχιστούν.
Πρώτα ήταν η τροπολογία που δεν πέρασε και μετά αυτή η ιστορία με την Σ.Σ.Ε. που θυμίζει κακόγουστο ανέκδοτο , ιδιαίτερα όταν οι σιδηροδρομικοί (και οι μηχανοδηγοί) έχουν ματώσει οικονομικά την τελευταία εξαετία.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου