Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Οι μηχανοδηγοί στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΛΠ - Δελτίο Τύπου της ΠΕΠΕ

Το Σωματείο μας στηρίζει το δίκαιο αγώνα των ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.
Καταγγέλλουμε τις πραξικοπηματικές μεθόδους της Διοίκησης του ΟΛΠ και του ΤΑΙΠΕΔ, που επιστράτευσαν τις αστυνομικές δυνάμεις για να
μην επιτραπεί η είσοδος δύο εκπροσώπων των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, παρότι είναι εκλεγμένα μέλη του.
Οι μεθοδεύσεις αυτές, θυμίζουν τα όσα έγιναν και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ πριν μερικούς μήνες, προκειμένου να περάσουν οι διεταιρικές συμβάσεις για τη συντήρηση του τροχαίου υλικού, που οδηγούν στην ιδιωτικοποίησή της.
Η Κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τους εργαζόμενους και την πολυετή εμπειρία τους σε ένα δύσκολο εργασιακό – ανταγωνιστικό περιβάλλον και να δώσει άμεσα τέλος σε αυτές τις πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές.
  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου