Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη


'Οπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης.αύριο Δευτέρα και ώρα 15:00 στην οδό Καρόλου συνεδριάζει το ΔΣ με  ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της δέκατης (10ης) Εταιρικής χρήσης (01.01.2015-31.12.2015) της εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε και της οικείας διαχειριστικής έκθεσης και υποβολή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση της δέκατης (10ης) εταιρικής χρήσης.
2. Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης: 
«Θέμα 1ο: Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών-Ελεγκτών για τον έλεγχο των ενδιάμεσων και των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων έτους/χρήσης 2016 της εταιρείας και καθορισμός της αμοιβής τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7, παρ. 2 του Ν. 3429/2005, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 3899/2010.
Θέμα 2ο: Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις».. 
3. Πρόσβαση της Εταιρείας στην Υπηρεσία Internet Banking της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.».
4. Έγκριση συμπλήρωσης/τροποποίησης του ενιαίου προσοντολογίου περιγραφής των θέσεων εργασίας των Προϊσταμένων Διευθύνσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
5. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 195/2/24-05-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των Αυτοκινητοστασίων Αθηνών, Πατρών και  Θεσσαλονίκης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
6. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου