Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Την Τρίτη συνάντηση ΠΟΣ-ΤΑΙΠΕΔ

Την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα προγραμματιστηκε η συνάντηση της Ομοσπονδίας με το ΤΑΙΠΕΔ για την επίλυση του όρου που αφορά στο άρθρο 2 για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.  Εντωμεταξυ
 η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε από την ΠΟΣ  να συναντηθεί με το Σωματείο μας πριν την υπογραφή της ΣΣΕ κ ενω έχουν ρυθμιστεί σχεδόν όλες οι λεπτομέρειες της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με την ΠΕΠΕ ενώ οι πληροφορίες απο παρόντες στην χτεσινή συνάντηση  αναφέρουν ότι η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θέλει να συζητήσει  θέματα των κυκλωμάτων εργασίας,  που όμως δεν έχουν και δεν πρόκειται να αποκτήσουν σχέση με την ΣΣΕ.
Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου