Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Συναντηση με τό Υπουργείο Μεταφορών ζητά η ΠΟΣ

Σημερινή επιστολή της Ομοσπονδίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών. Διαβάζουμε :
 Μετά από επανειλημμένες επιστολές μας για συνάντηση μαζί σας, αυτό δεν έχει
καταστεί δυνατό έως σήμερα.
Στα ήδη πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σιδηρόδρομος με τις εταιρείες ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ να βρίσκονται στο τελικό στάδιο ιδιωτικοποίησης, καθώς οι δεσμευτικές προσφορές έχουν καθοριστεί για τις 22-6-2016, προστίθενται η κατάργηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΕΕΣΣΤΥ που καθίσταται βλαπτική για τους εργαζόμενους η υπαγωγή του ΟΣΕ στο νέο υπερταμείο και η προώθηση της συντήρησης της υποδομής με τη μέθοδο των ΣΔΙΤ.
Στο ανωτέρω δυσμενές περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, εάν συνυπολογιστεί και η μη ύπαρξη Σ.Σ.Ε. που έχει λήξει εδώ και ένα έτος, καθιστά την κατάσταση εκρηκτική.
Για τους ανωτέρω λόγους, καθότι βρισκόμαστε σε απεργιακές κινητοποιήσεις, επανερχόμαστε και ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας καθώς τη θεωρούμε απολύτως αναγκαία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου