Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Πρόκληση απο την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ

Σοβαρότατη πρόκληση απο την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ που πριν από λίγο απέστειλε κείμενο για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας το οποίο δεν έχει σχέση με αυτό των 2 άλλων εταιρειών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΟΣΕ). 
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες το επόμενο διάστημα καθώς αύριο
στις 10 το πρωί συνεδριάζει το Προεδρείο της Ομοσπονδίας ενώ οι ημερομηνίες για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας είναι πλέον οριακές αφού δεσμευτικές προσφορές πλησιάζουν (την άλλη εβδομάδα).
Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά τις δεσμευτικές προσφορές το περιβάλλον αλλάζει και αν δεν έχουν υπογραφεί οι ΣΣΕ τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό.
Η συμπεριφορά του κ. Αγιάσογλου αποδεικνύει όσα κατά καιρούς του έχει καταμαρτυρήσει το στέκι της έλξης.
Πολλά λόγια για τους εργαζόμενους αλλά όταν φτάνουμε στο δια ταύτα, ο ...manager επικρατεί και ξεχνά τα όσα έλεγε εδώ και 3 χρόνια.
Σήμερα κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να κάνουν την αυτοκριτική τους για την στάση που κράτησαν απέναντι στην Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου