Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Μαζική συμμετοχή των μηχανοδηγών στην συνέλευση του ΜΑΙ - Υπερψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης

Πραγματικά μαζική  η προσέλευση των μηχανοδηγών στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο του Ρέντη.
76 συνολικά μηχανοδηγοί έδωσαν το παρών , σε μια συνέλευση που θύμισε σε πολλούς παλαιότερες συγκεντρώσεις του Σωματείου μας, όταν και αριθμούσε πολλά περισσότερα μέλη.

Οι μηχανοδηγοί απέδειξαν με την συμμετοχή τους στην συνέλευση ότι
παραμένουν απο τα λίγα ενεργά Σωματεία στον σιδηρόδρομο όπου πραγματοποιούν τακτικά  συνελεύσεις και οι εργαζόμενοι αποφασίζουν για το μέλλον τους απο κοινού.

Πετύχαμε την βασική μας επιδίωξη ανέφερε ο Πρόεδρος του Σωματείου, η οποία αφορούσε την ενεργοποίηση των μηχανοδηγών και την ενασχόληση τους με τα κοινά.
Να αποφασίζουν δηλαδή οι ίδιοι για το παρών και το μέλλον και όχι οι εκλεγμένοι για τους μηχανοδηγούς και σήμερα δηλώνουμε περήφανοι για την μαζικότατη συμμετοχή όλων.
Ο απολογισμός δράσης υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία 41 ψήφους υπέρ και 22 κατά.
Μέχρι στιγμής στις συνελεύσεις έχουν συμμετάσχει 150 μηχανοδηγοί εκτοξεύοντας το ποσοστό συμμετοχής ενώ αύριο αυτές συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σε Πάτρα και Κιάτο.
Είναι πλέον δεδομένο ότι μετά απο χρόνια η συμμετοχή θα ξεπεράσει το 70%  στο σύνολο των μηχανοδηγών, ενδεικτικό της συσπείρωσης γύρω απο το Σωματείο μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου