Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Μα που είναι αυτοί οι Ρωμαίοι ; Καλό μήνα σε όλους!

Το στέκι της έλξης εύχεται καλό μήνα σε όλους τους σιδηροδρομικούς,τους φίλους αναγνώστες μας και να έχουν όλοι ένα καλό καλοκαίρι! Ο Αύγουστος, παραδοσιακός μήνας των διακοπών μας που χρησιμοποιήθηκε και απο την εγχώρια πολιτική σκηνή
(..τα μπάνια του λαού), μπήκε σήμερα και εμείς με ένα χιουμοριστικό κείμενο και επιστρατεύοντας ήρωες που μας συντρόφευαν στα παιδικά μας χρόνια, αναρωτιόμαστε τελικά που είναι αυτοί οι Ρωμαίοι !
Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, 13 μήνες πριν και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κανείς στην εταιρεία απο την πλευρά της FS.
Φυσικά είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ιδιωτικοποίηση θα προχωρήσει και στην Ελλάδα θα δημιουργηθεί το πρώτο ιδιωτικό μονοπώλιο στην Ευρώπη στις σιδηροδρομικές μεταφορές.
Μέχρι τότε, ας επιστρατεύσουμε λίγο χιούμορ, καθώς φήμες αναφέρουν πως η γαλέρα των Ρωμαίων δίνει μάχη στο Ιόνιο εδώ και 13 μήνες για να αποβιβαστεί στην Πάτρα (ή στο Κατάκολο!).
Μέχρι και ο Αστερίξ και ο Οβελίξ,βγήκαν σεργιάνι για να τους βρούν!
Εμείς ευχόμαστε και πάλι καλό καλοκαίρι και στεναχωριόμαστε για αυτούς που έμειναν με την ανθοδέσμη στα χέρια για 13ο συνεχόμενο μήνα.
Θυμίζουμε βέβαια,γιατί δεν κάνει να ξεχνάμε, ότι κάποιοι ήθελαν να μας πείσουν ότι η πώληση θα είχε κλείσει απο πέρυσι το Σεπτέμβρη.
10 μήνες μετά η Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρωταγωνιστεί στην επόμενη μέρα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου!
Καλό μήνα σε όλους τους συναδέλφους,αναγνώστες,φίλους του σιδηροδρόμου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Τι θα γίνει ρε παιδιά, πότε θα ρθουν οι Φρατέλοι; Τζάμπα θα πάνε τόσα μαθήματα Ιταλικών; Πόρκα μιζέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή