Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΕΡΓΟΣΕ: Υπεγράφη η σύμβαση για το τμήμα Ψαθόπυργος - Ρίο

Υπεγράφη την Παρασκευή μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και της εργοληπτικής επιχείρησης GD Infrastrutture SRL η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από ΧΘ 113+000 - 123+500 στο τμήμα Ψαθόπυργος - περιοχή Ρίου» (ΑΔ 716).


Η προσφορά της GD Infrastrutture SRL για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται σε 96.049.725,14 ευρώ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ανέρχεται σε 36 μήνες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με το έργο που ξεκινά άμεσα, η ΕΡΓΟΣΕ κάνει ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της γραμμής Αθήνας - Πάτρας και του συνολικού σιδηροδρομικού διαδρόμου Προμαχώνας/Ειδομένη - Θεσσαλονίκη - Αθήνα/Πειραιάς - Κόρινθος - Πάτρα».
Το έργο συγχρηματοδοτείται με κοινοτική συνδρομή από τον μηχανισμό Connecting Europe Facility (CEF).

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου