Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Μηχανοδηγούς προβλέπει το Οργανόγραμμα του ΟΣΕ

 Όπως είχε ειπωθεί στις τελευταίες συνελεύσεις,έχει συζητηθεί και στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και ειπώθηκε και στην συνάντηση με τον ΟΣΕ για το θέμα της ύλης για την

εκπαίδευση μηχανοδηγών στην Σιδηροδρομική Ακαδημία, ο Οργανισμός μετά απο 10 και πλέον χρόνια προβλέπει την υπάρξη μηχανοδηγών στο Οργανόγραμμα του. Η πρόβλεψη αυτή ήταν απολύτως αναγκαία ενώ μένει να δούμε πως θα στελεχωθούν οι θέσεις,αφού ο Οργανισμός θα χρειαστεί σύντομα το προσωπικό.

Φυσικά, ο ΟΣΕ ανήκοντας στο Δημόσιο,μπορεί να προσλάβει κόσμο μόνο μέχρι ΑΣΕΠ.
Το στέκι της έλξης, επικοινώνησε με τον συνάδελφο Θανάση Λεβέντη ο οποίος μας κοινοποίησε τα επίμαχα άρθρα του Οργανογράμματος του ΟΣΕ.
Το Σωματείο μας, θα ζητήσει συνάντηση με την Διοίκηση του ΟΣΕ, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα επίμαχα θέματα.
Δείτε τα επίμαχα άρθρα του Οργανογράμματος

'


Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου