Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Ενημέρωση για την συνάντηση με την Διεύθυνση εμπορευματικών μεταφορών

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Σωματείου μας με τη Διεύθυνση Εμπορευματικών Μεταφορών, ενόψει της έναρξης διαπραγματεύσεων για τη νέα Σ.Σ.Ε. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν Ο Διευθυντής Εμπορευματικών Μεταφορών R. Biasin και ο Επικεφαλής  Α. Μαυραγάνης και από το Σωματείο, ο πρόεδρος Β. Ζαβογιάννης και η ταμίας Ν. Ξυδούς. Συζητήθηκαν τα αιτήματα μας, αναφορικά με τους Διαχειριστές Εμπορευμάτων. 
Ειδικότερα, τη χορήγηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος στους Διαχειριστές και την ένταξη τους σε μισθολόγιο εξωτερικής υπηρεσίας, λόγω της φύσης και των συνθηκών της εργασίας τους, καταθέτοντας και όλα τα απαραίτητα έγγραφα (Γραπτή εκτίμηση επαγγελμματικού κινδύνου, Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ /09.03.2012, έγγραφο χορήγησης μέσων ατομικής προστασίας). 

Από πλευράς της, η Διεύθυνση συμφώνησε σε όλα τα παραπάνω και  άμεσα θα επιληφθεί των σχετικών θεμάτων.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη, θα ενημερωθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου