Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ του ΟΣΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης : 



 

  • Έγκριση του υπ ’ αριθμ. 19Γ/27.09.2022 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών (ΕΑΗΔ) με το οποίο αξιολογήθηκαν τα δικαιολογητικά κατακύρωσης για την επιλογή του προσωρινού μειοδότη, και η κατακύρωση του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 153862) με αριθμό διακήρυξης 20025/14.02.2022 που αφορά την «Μίσθωση δωματίων σε ξενοδοχείο τριών αστέρων (Β’ κατηγορίας ή ανωτέρας) στην Αθήνα για την κάλυψη αναγκών κατακλίσεως προσωπικού του ΟΣΕ ΑΕ».
  • Έγκριση χορήγησης της 1ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Αναβάθμιση - επισκευή της υφιστάμενης μετρικής σιδηροδρομικής γραμμής, αποβαθρών και τεχνικών, στο σιδηροδρομικό τμήμα Κατακόλου- Πύργου-Αλφειού-Ολυμπίας, υπό κυκλοφορία».
  • Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος για την ανάθεση του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ Σ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ - Σ.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ».
  • Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου