Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

+ΣυνΕξέλιξη : Τα ερωτήματα ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ

 
Χρειάστηκε να περάσουν 9 ολόκληροι μήνες για να βρεθεί το "μαυρο κουτί" του μοιραίου Intercity. 

9 μήνες μετά το μοιραίο βράδυ, πως άραγε να αισθάνονται οι συγγενείς των θυμάτων, που φωνάζουν καιρό τώρα ότι

όλα έγιναν με προχειρότητα και μια "ανεξήγητη" βιασύνη; 

 Πως να αισθάνονται οι άνθρωποι εκείνοι που τους παρέδωσαν ένα άδειο φέρετρο όταν πληροφορούνται ότι μήνες μετά βρέθηκαν ανθρώπινα, μη ταυτοποιημένα μέλη εντός των βαγονιών; 

Δυστυχώς όσο ο καιρός περνάει, αντί τα ερωτήματα να απαντώνται, γιγαντώνονται και πολλαπλασιάζονται. Ίσως τις κρίσιμες εκείνες πρώτες ημέρες κάποιοι να ήταν υπερβολικά απασχολημένοι με το να πείσουν ότι υπήρχε "τοπική τηλεδιοικηση". Να θυμίσουμε ότι 12 μόλις ώρες μετά το έγκλημα ακούγαμε στο YouTube  μονταρισμένες συνομιλίες (το πως διέρρευσαν το καταλαβαίνουμε πλέον όλοι) αλλά χρειάστηκαν 9 μήνες για να βρεθούν  τα χθεσινά ευρήματα.

Ισως οι εκλογές να ήταν πολυ κοντά για να ασχοληθούν όσο και όπως θα έπρεπε με το τραγικό δυστύχημα/ έγκλημα των Τεμπών. 

Οι Μηχανοδηγοί επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να κρατάμε  το θέμα στην επικαιρότητα, μέχρι να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη , μέχρι να δικαιωθούν οι 57 ψυχές, μεταξύ των οποίων  οι 5 μηχανοδηγοί και οι 6 συνάδελφοι μας εργαζόμενοι στα μοιραία τρένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου