Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Χυδαιότητες απο Α. Γεωργιάδη για Τέμπη - Απάντηση απο Νάσο Ηλιόπουλο

Τα Τέμπη αφορούν μόνο τον μικρόκοσμό τους - Ούτε τον θρήνο για τους νεκρούς δεν σεβάστηκε ο υπουργός Εργασίας. Aυτή τη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεπέρασε τον εαυτό του και έκανε κανονικότητα την πολιτική αναλγησία και τον πολιτικό κουτσαβακισμό.

Όχι, γιατί με ύφος ψευτομαγκιάς επιτέθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά γιατί η  δήλωσή του ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη, ξεπερνά κάθε προηγούμενη σε χυδαιότητα.

Μιλώντας στον Real 97,8 o υπουργός Εργασίας σχολιάζοντας την αντιπολίτευση και τις κινήσεις της στη διερεύνηση και απόδοση πολιτικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών και το σκάνδαλο των υποκλοπών είπε με αυτάρεσκο ύφος: «αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.  Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ (απο το 10 λεπτό) 



Στον Άδωνη Γεωργιάδη απάντησε πριν απο λίγο  ο Νάσος Ηλιόπουλος 

Η λογική του Άδωνι Γεωργιάδη ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τα Τέμπη, πέρα από την χυδαιότητα και την απανθρωπιά εξηγεί και κάτι ακόμα. 

Εξηγεί γιατί μέχρι σήμερα το κράτος έχει αφήσει τους τραυματίες του δυστυχήματος να πληρώνουν από την τσέπη τους τα έξοδα νοσηλείας. 

Το έγκλημα και η συγκάλυψη συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου