Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

+ΣυνΕξέλιξη : Οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ - Πρωτοβουλία ΠΕΠΕ στην αδράνεια της Ομοσπονδίας

 Ανακοίνωση απο +ΣυνΕξέλιξη 
Οι  δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για το έγκλημα στα Τέμπη, που ακολουθούν αυτές του κ. Βορίδη, εντάσονται στην αγωνιώδη  προσπάθεια της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να υποβαθμίσει τις πολιτικές ευθύνες για το έγκλημα.

Θα περιμέναμε, απο την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και την εξαφανισμένη απο την 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα ηγεσία της, να έχει βγάλει μια ανακοίνωση όπου θα καταδικάζει αυτές τις δηλώσεις. Μάταια ασφαλώς έχουμε αυτήν την απαίτηση απο όσους δεν είχαν το θάρρος να κάνουν ούτε μια συνέντευξη τύπου, όπως είχαν δεσμευτεί στις 5 Μαρτίου. Η ιστορία θα τους κατατάξει εκεί που αξίζουν. 

Ως πλειοψηφία στο Σωματείο Μηχανοδηγών  και έχοντας ΙΕΡΗ υποχρέωση στους 57 νεκρούς του εγκλήματος, εκ των οποίων 5 μηχανοδηγοί και 6 συνάδελφοι απο το προσωπικό αμαξοστοιχίας, θα κινηθούμε άμεσα έτσι ώστε αυτές οι δηλώσεις να προωθηθούν στις αρμόδιες αρχές της Ε.Ε. ενώ θα καταθέσουμε υπόμνημα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις - εντός και εκτός κοινοβουλίου- απαιτώντας την απονομή δικαιοσύνης και την σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Ας έχουν καλά στο μυαλό τους, οι Γεωργιάδηδες και Βορίδηδες της χώρας,ότι οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου