Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Οδοντωτός : Προβλέπεται στην σύμβαση Hellenic - Δημοσίου

 Ψάξαμε το θέμα και ενημερώνουμε έγκυρα 
Για αλλη μια φορά το στέκι της έλξης αποκαλύπτει πως συγκεκριμένοι παράγοντες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους σιδηροδρομικούς αλλά και τους επιβάτες- Έλληνες πολίτες. Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα που ξαφνικά κίνησε το...ενδιαφέρον των Δήμων της περιοχής για την αξιοποίηση  του (με τον ΟΣΕ)  και διαβάζουμε για σενάρια που εξυφαίνονται στο όνομα ενός απροσδιόριστου σκοπού (έτσι νομίζουν κάποιοι) ή σε αυτό του γενικότερου συμφέροντος ( εδώ...απλά χαμογελάμε). 

Να ενημερώσουμε λοιπόν ότι η λειτουργία του Οδοντωτού ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην σύμβαση Hellenic Train - Eλληνικού Δημοσίου που υπογράφηκε πέρυσι και πως η εταιρεία πρόσφατα προσέλαβε και νέο προσωπικό για την γραμμή αυτή (στην οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία).

Δυστυχώς οι καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή σε συνδυασμό με την έλλειψη αντιπλημμυρικής θωράκισης, έχουν ως αποτέλεσμα την τελευταία περίοδο να κλείνει η γραμμή λόγω κατολισθήσεων. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου