Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Οι προτάσεις των παρατάξεων στο ΔΣ της ΠΕΠΕ

Δυστυχώς , πλειοψηφική απόφαση και πάλι  για το θέμα των συναδέλφων. 

Η πρόταση των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ (7 ψήφοι )


Η επαναφορά των συναδέλφων  έγινε και τώρα συντονισμένα με την ΠΟΣ να διαγραφεί η ποινή. Συμμετοχή μαζί με την ΠΟΣ στην τεχνική σύσκεψη με τις αρμόδιες Διευθύνσεις για την οριστική επίλυση του θέματος , σε συνεργασία των αρμόδιων Διευθύνσεων του Ομίλου. ( 7 υπέρ ) 

Η πρόταση απο Εξέλιξη - Δύναμη Έλξης 
Το Σωματείο  με  ανακοίνωση του τον Ιούλιο του 2013 καλούσε τους μηχανοδηγούς να μην εκκινούν απο τον αρχικό σταθμό αν διαπιστώνουν μη λειτουργία του συστήματος διάσπασης  βάση του ΓΚΚ. 
Οι συνάδελφοι που τέθηκαν εκτός υπηρεσίας εφάρμοσαν όσα όριζε το Σωματείο.
Ζητάμε την διαγραφή της ποινής των 2 συναδέλφων και την εφαρμογή της περυσινής απόφασης του Σωματείου μέχρι να διαγραφεί η ποινή.
Επίσης ζητάμε την άσκηση διώξεων απο το Σωματείο προς την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ( Ζηλιασκόπουλος - Ρετσινάς) για κατάχρηση εξουσίας που αποσκοπεί στην εργοδοτική τρομοκρατία στον χώρο της έλξης ( 2 ψήφοι ).


Η πρόταση απο ΑΣΚΕ 
Επειδή τα εκτός Υπηρεσίας είναι κατασταλτικά μέτρα και εργοδοτική τρομοκρατία να διαγραφεί η ποινή. Μέχρι να διαγραφεί απο αύριο καμία παραλαβή MLW. Για την κυκλοφορία των εμπορικών εφαρμογή ΓΚΚ( 1 ψήφος)


Καταγράψαμε πολλά όμορφα που ακούσαμε στην συνεδρίαση. Θα τα γράψουμε αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου