Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ατύχημα στην Ν. Ορεστιάδα ( βίντεο )- Ο Θεός των σιδηροδρομικών ήταν και πάλι εκεί!

Δείτε το βίντεο που έστειλε στο στέκι της έλξης ο συνάδελφος και φίλος μηχανοδηγός Τριαντάφυλλος Σελερίδης από την Αλεξανδρούπολη ! 
Ο Θεός των σιδηροδρομικών ήταν και πάλι εκεί !
Αναλυτικότερα >
Πολύ σφοδρή καταιγίδα με θυελώδεις ανέμους έπληξε την περιοχή της Ν. Ορεστιάδας την Τρίτη 17/6/14 στις 7.30 μμ. Η ένταση των ανέμων ήταν τόσο μεγάλη, που σήκωσε και παρέσυρε τεράστιο αγροτικό σιλό και το προσγείωσε επάνω στη σιδηροδρομική γραμμή.  Εκείνη την ώρα η αμαξοστοιχία
1685 απο Δίκαια προς Αλεξανδρούπολη εν μέσω σφοδρής θύελας εισέρχονταν στο σταθμό της Ν. Ορεστιάδας. Ο μηχανοδηγός έπαθε σόκ αντικρίζοντας τον τεράστιο όγκο επι της γραμμής. Κατάφερε και επιβράδυνε με ασφάλεια την αμαξ. Η σύγκρουση όμως ήταν αναπόφευκτη.

Παρέσυρε το σιλό παίρνοντας απο κάτω λαμαρίνες και σίδερα. 

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και του προσωπικού του ΟΣΕ απεγκλωβίσθει η αμαξ. και συνέχισε την πορεία της. Δεν τραυματίστηκε ευτυχώς κανένας. Ο θεός των σιδηροδρομικών ( Ο Προμυθέας, Ο ΄Ήφαιστος, ο Άγιος Φίλππος,  ή όποιον πιστεύει κάποιος, ήταν ΕΚΕΙ

Ευχαριστούμε θερμά τον Τριαντάφυλλο για το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου