Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Υπερψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης στο ΜΑΙ

Με ψήφους 21 υπέρ και 16 κατά υπερψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης στο ΜΑΙ. Συνολικά 61 μηχανοδηγοί ψήφισαν υπέρ (59 πέρυσι)  και 39 κατά (έναντι 32 πέρυσι). Είναι ίσως η μοναδική φορά που το 40% των μηχανοδηγών που ψήφισαν στις συνελεύσεις αμφισβητεί με τόσο έντονο τρόπο την δράση του Σωματείου ενώ η προσέλευση ήταν χαμηλή σε όλες τις έδρες. Στο ΜΑΙ ανακοινώθηκε και απο τον συνάδελφο Δρίτσα  ότι η παράταξη "Αναγέννηση" στηρίζει στις επερχόμενες εκλογές την Νέα Έλξη.Αυτό που δεν καταλάβανε κανείς είναι ποιοι
εκπροσωπούν ή εκπροσωπούνται απο  την Αναγέννηση και πολλοί κάνουν για επικοινωνιακό παιχνίδι της ΔΑΚΕ (Νέα Έλξη) που ψάχνει απεγνωσμένα σωσίβιο για τις επερχόμενες εκλογές. 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις υποψηφιότητες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Άκρως ενδιαφέρουσα η συνεδρίαση, χωρίς αυτήν την φορά (επιτέλους) διακοπές τις ώρες των ομιλιών.

Το στέκι της έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου