Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση στο Κιάτο - Συγκριτικά αποτελέσματα με πέρυσι

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνέλευση στο Κιάτο με τους 2 παρόντες μηχανοδηγούς να ψηφίζουν υπέρ του απολογισμού δράσης.
Επειδή γίνεται λόγος και για συγκριτικά αποτελέσματα με πέρυσι,συνολικά 40 μηχανοδηγοί έχουν ψηφίσει υπέρ του απολογισμού δράσης (48 πέρυσι στα ίδια μηχανοστάσια) και 23 κατά (έναντι 14 στα ίδια μηχανοστάσια πέρυσι). 
Είναι εμφανές λοιπόν ότι 
οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ προσέρχονται για να παρέχουν στήριξη στην απερχόμενη Διοίκηση του Σωματείου ενώ σημειώνουμε ενδεικτικά ότι στους 40 που έδωσαν θετική ψήφο μέχρι στιγμής βρίσκονται 22 συνδικαλιστές (ΔΣ, ΣτΑ και ΠΟΣ απο ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ) και μηχανοστασιάρχες ! 
(Και σε αυτό συνυπολογίζουμε ότι όταν έχουμε και εκλογές η συμμετοχή είναι πάντα μεγάλη).
Είναι αυτονόητο και στον πλέον δύσπιστο αναγνώστη, ότι στην συνείδηση της πλειοψηφίας των μηχανοδηγών ο απολογισμός δράσης είναι αρνητικός.

Επίσης οφείλουμε να ενημερώσουμε τους μηχανοδηγούς ότι ζητήθηκε απο εκπροσώπους της +ΣυνΕξέλιξης να δοθεί αντίγραφο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της συνέλευσης στο Λειανοκλάδι, αλλά το αίτημα συνάντησε την αρνητική στάση του Προέδρου του Σωματείου αλλά και μελών του ΔΣ, παρότι οι εκπρόσωποι της +ΣυνΕξέλιξης δεσμεύτηκαν για την μη δημοσιοποίηση του οπτικού υλικού.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου