Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ορισμένοι έθεσαν θέμα νομιμότητας του δ.σ. της ΕΡΓΟΣΕ

Ταρακουνήθηκε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από καταγγελίες ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ δεν είναι «νόμιμο», έπειτα από
την παραίτηση του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Κώστα Σπηλιόπουλου (ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο νομό Αχαΐας).
Μετά την παραίτηση του κ. Σπηλιόπουλου, υπηρεσιακός διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο κ.Μιχαήλ-’Αγγελος Βαρελάς, Προϊστάμενος Δ/νσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΡΓΟΣΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Ορισμένοι έθεσαν, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, θέμα νομιμότητας του δ.σ., το οποίο, αντί για 7 μέλη, έχει 6.
Τελικά, ύστερα από διαβεβαιώσεις (θα υπήρχε πρόβλημα, εάν τα μέλη ήταν 5 και λιγότερα), το θέμα έληξε.
Πάντως, η ΕΡΓΟΣΕ, όπως και αρκετές ΔΕΚΟ του υπ. Μεταφορών, περιμένει τον ορισμό νέας διοίκησης. Ήδη, η καθυστέρηση είναι εμφανής, με αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία του σιδηροδρόμου. 
metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου