Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Καθήκοντα ελεγκτή αναλαμβάνει για μία μέρα τη βδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ


Καθήκοντα ελεγκτή κομίστρου θα αναλάβει για μία μέρα κάθε βδομάδα ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους οι οποίοι δέχονται απειλές μετά από τη διαρροή των στοιχείων τους στο διαδίκτυο...

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα αυτό το μήνα άγνωστοι έγραψαν απειλητικά μηνύματα με σπρέι έξω από τα σπίτια 3 ελεγκτών, τα στοιχεία των οποίων περιλαμβάνονται στη λίστα που διέρρευσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Εκτός από τα στοιχεία των ελεγκτών, στη δημοσίευση περιλαμβάνονταν και η ανάληψη ευθύνης για τις καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων σε σταθμούς του μετρό το Μάρτιο, που έφεραν στην επιφάνεια την έλλειψη ασφάλειας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

Στην ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ αναφέρει τα εξής:

    Η αλητεία που επιχειρούν κάποιοι κατά συναδέλφων Ελεγκτών Κομίστρου και κατά του έργου τους, δεν θα περάσει.

    Από όποιους και αν προέρχεται.

    Ο έλεγχος κομίστρου, η εξυπηρέτηση των επιβατών μας και η ασφαλής μετακίνησή τους διασφαλίζεται μόνο από τους συναδέλφους.

    Από σήμερα και μία ημέρα κάθε βδομάδα θα είμαι μαζί με τους συναδέλφους στο δίκτυο και θα συμμετέχω στην εκτέλεση του έργου τους.

    Παναγιώτης Σ. Βόγκας

    Διευθύνων Σύμβουλος

Οι ελεγκτές εισιτηρίων είχαν προσωρινά σταματήσει τους ελέγχους ως ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τη διαρροή των στοιχείων τους.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά πως η κλοπή των στοιχείων των ελεγκτών έγινε στις 14 Δεκεμβρίου 2015 όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ελεγκτές κομίστρου στο σταθμό της Ομόνοιας. Οι ελεγκτές είχαν μαζί τους αναλυτική λίστα με τις βάρδιες των ελεγκτών την οποία έκλεψαν οι κουκουλοφόροι.

Εφόσον αυτό ευσταθεί, θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και στο εσωτερικό της εταιρείας και σε όσους «μοίραζαν» λίστες με τα στοιχεία όλων των ελεγκτών στους υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου