Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Το πρώιμο ενδιαφέρον των Ιταλών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προκαλέσει αμηχανία

Το ενδιαφέρον των Ιταλικών Σιδηροδρόμων (Ferrovie Italiane) για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προκαλέσει «αμηχανία» σε στελέχη του υπουργείου Μεταφορών και όχι μόνο.
Αυτό, διότι κανείς δεν τους περίμενε στο διαγωνισμό. Βέβαια, άλλο η
κατάθεση αρχικού ενδιαφέροντος κι άλλο η κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς.
Για τους Ιταλούς, ένα ποσό 30 – 50 – 70 εκατ. για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν είναι απαγορευτικό. Να φανταστεί κανείς ότι, πριν από λίγα 24ωρα, παρουσία των πρωθυπουργών της Ιταλίας Matteo Renzi και του Ιράν Hassan Rouhani, ανακοίνωσαν τη κατασκευή δυο γραμμών υψηλής ταχύτητας και ενός test center στο Ιράν.  

Στο υπουργείο Μεταφορών επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για την επόμενη ημέρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τη προϋπόθεση να καταστεί… άγονος ο διαγωνισμός. Οι Ιταλοί αποτελούν «αστάθμητο παράγοντα».     


metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου